Andreas Möller

Baptism och andra vardagskänslor

Om bloggen

Som jag skrev lite skämtsamt i mitt första inlägg lyckades jag som liten aldrig något vidare med att skriva dagbok. Och möjligen skulle en blogg kunna fylla den luckan i mitt liv… Men självklart är det skälet något stiliserat. Min blogg är tänkt som en plats för mig att uttrycka tankar och funderingar om samhällsfrågor, tro och religion i allmänhet och baptism och samfundsfrågor i synnerhet. Lite musik och andra grubblerier kan det nog också bli.

Som jag skrev på ”Om mig”-sidan är de tankar och åsikter som förs fram i bloggen mina egna (om jag inte lånat dom av någon annan förstås). Jag är förvisso pastor och föreståndare i Karlstads Baptistförsamling, och skriver inte saker i bloggen jag inte likaväl skulle kunna säga inför församlingens medlemmar. Men steget från det till att allt jag säger skulle utgöra församlingens ”officiella lära” är mycket långt – som baptistförsamling skriver vi mycket få lärosatser, och skulle vi skriva några sker det inte via pastorns blogg.

På samma sätt är det med Gemensam Framtid – jag sitter i kyrkostyrelsen, men talar förstås inte i dess namn här på min egen blogg.

Kommentera gärna det jag skriver. Jag läser alla kommentarer och försöker också svara i mån av tid. Världen är full av åsikter, så gör din hörd! Jag läser dock hellre kommentarer till ursprungsinlägget, än metadiskussioner och debatter om andras kommentarer. Rena personangrepp, påhopp på folkgrupper osv rensar jag naturligtvis bort. Och jag förbehåller mig rätten att avgöra när den gränsen passerats – ordet är fritt, men inte nödvändigtvis på min blogg… =)

Med det sagt – välkommen till min blogg!

Annonser
%d bloggare gillar detta: