Andreas Möller

Baptism och andra vardagskänslor

Om mig

Jag är pastor och föreståndare i Karlstads Baptistförsamling, och rätt så engagerad i ekumenik och samfundsfrågor. Jag skrev ursprungligen ”intresserad av”, men inser att det nog inte räcker… Jag går särskilt igång på frågor om hur baptismens idéer bäst uttrycks i vår tid. Sedan bildarmötet i juni 2011 sitter jag också i kyrkostyrelsen för Gemensam Framtid.

Jag är också musiker och sysslar en hel del med musikelektronik, när andan faller på (vilket den gör rätt ofta). Chansen (eller risken, om du vill) är alltså ganska stor att du antingen hittar mig på en scen någonstans – oftast med en gitarr eller bas, men ibland också bakom ett piano eller orgel – eller uppe på övervåningen hemma, med lödpennan i högsta hugg och näsan nere i ett kretskort till någon effektpedal eller förstärkare.

Tankar och åsikter som uttrycks här på bloggen är mina egna – förutom goda argument mm jag lånat av andra – och utgör inte nödvändigtvis min församlings eller Gemensam Framtids hållning eller ställningstaganden. Mer om det, om varför jag alls bloggar och hur jag tänker kring kommentarer hittar du på sidan ”om bloggen”.

Annonser
%d bloggare gillar detta: